وعده اول،یک وعده غذایی ایتالیایی است که معمولاً بعد از آنتی‌پاستو (پیش‌غذا) و قبل از سکندو (وعده اصلی) سرو می‌شود. در اینجا برخی از ویژگی های وعده پریمو آورده شده است:

  1. انواع پریمو:

  • پاستا: این رایج‌ترین نوع پریمو است. انواع بی‌شماری از پاستا وجود دارد، از جمله اسپاگتی، فتوچینی، پنه و لازانیا که معمولاً با انواع سس‌ها مانند مارینارا، پستو یا کاربونارا سرو می‌شود.
  • ریزوتو: یک غذای برنجی خامه‌ای که به آرامی با آبگوشت پخته و با موادی مانند زعفران، قارچ یا غذاهای دریایی طعم‌دار می‌شود.
  • سوپ: سوپ‌های ایتالیایی، مانند مینه‌استرونه (سوپ سبزیجات) یا تورتلینی در برودو (تورتلینی در آبگوشت)، نیز می‌توانند به عنوان پریمو سرو شوند.
  1. اندازه سرو: پریمو معمولاً در مقادیر کوچک‌تری نسبت به سکندو سرو می‌شود، زیرا هدف آن یک غذا سبک‌تر است که مزه دهان را برای غذاهای اصلی آماده کند.

  2. طعم‌ها: طعم‌های غذاهای پریمو می‌توانند بسیار متغیر باشند و معمولاً شامل سبزیجات فصلی، ادویه‌ها و پنیرها هستند.

  3. اهمیت فرهنگی: پریمو بخشی اساسی از تجربه غذاخوری ایتالیایی است که اجازه می‌دهد تا تنوع طعم‌ها و بافت‌ها قبل از دوره اصلی لذت برده شود. این موضوع فلسفه ایتالیایی در لذت بردن از غذا و صرف زمان برای لذت بردن از وعده غذایی را منعکس می‌کند.

اگر رفتید رستوران تو ایتالیا و از این دسته غذاها خواستید سفارش بدید میتونید بگید “فقط پریمو میخوام: prendo solo primo” و از لیست پریمو انتخاب یا غذای مد نظرتون بخواید!

طرز تهیه ی انواع پاستا ایتالیایی
 
1. اسپاگتی کاربونارا
یک غذای معمولی از لاتزیو که با اسپاگتی، بیکن، تخم مرغ، پکورینو رومانو و فلفل سیاه تهیه می شود. به خاطر کرمی بودن و طعم غنی اش معروف است.
 
2. لازانیا
یک غذای سنتی بر پایه ورقه های پاستا، سس گوشت، بشامل و پنیر. لازانیا در امیلیا رومانیا محبوبیت خاصی دارد.
 
3. ریزوتو
یک غذای برنجی که به آرامی با آبگوشت پخته می شود. انواع مختلفی از جمله ریزوتو میلانی (با زعفران) و ریزوتو قارچ وجود دارد.
 
4. پاستا گوجه فرنگی
یک کلاسیک ساده و خوش طعم که با پاستا (اسپاگتی، پنه و غیره) با سس گوجه فرنگی تازه، ریحان و روغن زیتون تهیه شده است.
 
5. پاستا پستو
این ماکارونی که معمولی لیگوریا است، با پستو تهیه شده از ریحان، آجیل کاج، سیر، پارمزان و روغن زیتون چاشنی می شود. اغلب از trofie یا trenette
استفاده می شود.
 
6. فتوچین آلفردو
اگرچه در ایالات متحده محبوب تر است، فتوچین آلفردو یک غذای ماکارونی با کره و پارمزان است که منشا آن رم است.
 
7. Orecchiette با شلغم سبز
یک غذای معمولی از Puglia که با orecchiette (یک ماکارونی به شکل گوش) و بالای شلغم تهیه می شود، اغلب با افزودن آنچوی و فلفل تند.
 
 
طرز تهیه ی تورتلینی این برودو
طرز تهیه ی ریزوتو ایتالیایی
طرز تهیه ی پاستای گوجه فرنگی
طرز تهیه ی پاستا پستو ایتالیایی
طرز تهیه ی شلغم سبز ایتالیایی
 
 
8. تورتلینی در آبگوشت
تورتلینی، یک غذای سنتی امیلیایی، راویولی های کوچک پر از گوشت است که در آبگوشتی داغ و خوش طعم سرو می شود.
 
9. پاستا آلا نورما
به طور معمول در سیسیل، آن را با پاستا (معمولا ریگاتونی) با سس گوجه فرنگی، بادمجان سرخ شده، ریکوتا نمکی و ریحان تهیه می کنند.
 
10. پیراشکی
گلوله‌های کوچک خمیری که از سیب‌زمینی، آرد و تخم‌مرغ درست می‌شوند، با مواد مختلف مانند سس گوجه‌فرنگی، کره و مریم گلی یا پستو سرو می‌شوند.
 
11. پاستا و لوبیا
یک غذای روستایی و قابل توجه که با ماکارونی و لوبیا تهیه می شود و اغلب با گوجه فرنگی و سبزیجات غنی شده است.
 
12. اسپاگتی با سیر و روغن
یک غذای ساده و سریع که با اسپاگتی، سیر، روغن زیتون و فلفل چیلی تهیه می شود. این یک غذای کلاسیک از غذاهای ناپل است.
 
13. ماکارونی پخته شده
تهیه ماکارونی پخته شده، اغلب با راگو، بشامل و پنیر. این یک غذای بسیار محبوب در خانواده های ایتالیایی است.
 
14. پاستا با ساردین
معمولی غذاهای سیسیلی است که با پاستا، ساردین تازه، رازیانه وحشی، آجیل کاج و کشمش تهیه می شود.
 
15. راویولی
پاستا پر شده با گوشت، سبزیجات یا پنیر، با چاشنی های مختلف مانند کره و مریم گلی یا سس گوجه فرنگی سرو می شود.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *